Centru de calificare FEG

Curs Inspector Resurse Umane

Centrul de Formare şi Evaluare Profesională  F.E.G. „Education” vă anunţă deschiderea cursului de Inspector Resurse Umane, care va avea loc pe data de 20.09.2012 la sediul Centrului de Calificare F.E.G..

 

Cursul de Inspector Resurse Umane este  un curs de specializare, dureaza 4 saptamani şi costa 700 Ron, achitabili in 2 rate. Cele 80 de ore de pregatire teoretica si de aplicatii practice, se desfasoara in trei zile pe saptamana a cate 4 ore/zi.

 

Pentru cei care se inscriu pana la data de 19.09.2012, acestia vor beneficia de o reducere de 15% din valoarea totala a cursului!

 

Actele necesare pentru inscriere, in copii:

  • C.I.
  • Certificat naştere
  • Ultimul act de studiu
  • Adv. medicala eliberata de medicul de familie
  • 50 Ron taxa de inscriere (avans din taxa totala de curs).

 

Pentru cei interesaţi de a urma o nouă specializare ne puteţi contacta zilnic la 0232/267.805 sau 0232/244.004, pe adresa de e-mail fegeducation@yahoo.com sau la sediul nostru din str. Cuza Voda, nr.1.

Please follow and like us:

4 thoughts on “Curs Inspector Resurse Umane

  1. Buna ziua as fi interesata daca se mai pot face inscrieri pentru cursul de manichiura-pedichiura,sau in caz ca nu se mai pot pentru acest curs,am observat ca acesta dureaza 12 saptamani dupa finalizarea acestuia se va tine o noua sesiune?si la acest curs se invata si despre pusul unghiilor cu gel cu acryl?

  2. Buna ziua , sunt in anul II la asistent medical generalist, si as dori sa-mi fac transferul la unitatea dumneavoasta ,imi puteti spune daca se poate face tranferul, multumesc anticipat . O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.