Scoala Postliceala FEG

Scoala postliceala FEG

Scoala postliceala FEG organizeaza inscrieri pentru anul scolar 2010 – 2011, la urmatoarele  specializari:
Asistent medical generalist
Asistent medical de farmacie
Analist programator
Cosmetician
Stilist
Tehnician maseur
Proiectant decoratiuni interioare
Secretariat birotica (Tehnician in activitati de secretariat)
Asistent de gestiune (finante-contabilitate)
Functionar bancar
Agent vamal
Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne vizitati pe pagina de web la adresa www.feg.ro, la sediul din str. Cuza-Voda nr. 1 sau sa ne contactati telefonic, la numerele: 0232267805, 0232217364.
Please follow and like us:

588 thoughts on “Scoala postliceala FEG

 1. Buna ziua! Am urmat cei trei ani de studiu in cadrul Feg Iasi, la specializarea Asistent medical de farmacie.
  M-am mutat insa intre timp la Cluj si nu am reusit sa imi dau licenta. Precizez ca sunt la zi cu toate examenele doar simularile si licenta nu am mai reusit sa le dau pentru ca nu am putut sa imi dau licenta. Exista posibilitatea de a ma transfera la Feg Cluj pentru ca mi-ar trebui aprox 2 saptamani sa stau la Iasi si nu am cum sa imi iau concediu.??!
  Va Multumesc frumos!

  1. Buna ziua.
   Va rugam sa ne precizati in ce an ati finalizat scoala.
   In acest an scoalar la Scoala Postliceala FEG Cluj, nu sunt absolventi de asistent medical de farmacie si, prin urmare nu se va organiza examen de absolvire. Va recomandam sa sustineti examenul de absolvire la Iasi, iar pentru cazare va sugeram sa va cazati la unul dintre caminele noastre: http://www.studishotels.ro/

   Pentru a va oferi mai multe detalii

   Va multumim. Echipa FEG!

 2. Buna ziua.
  Numele meu este Mihaela, am 47 ani si am domiciliul in Constanta,însa de 3 ani locuiesc în Germania.Am terminat Liceul Sanitar în anul 1988 si în 1992 am efectuat anul de echivalare cu scoala postliceeala,însa nu am foaie matricola,ci numai diploma.Am si examenul de principal.Am profesat pâna in anul 2014 când am plecat în Germania.Aici nu îmi pot echivala studiile.Întrebarea mea este daca ma pot inscrie la scoala d-voastra ,daca pot face 2 ani într-unul singur,având în vedere ca am profesat in aceasta meserie peste 20 de ani si daca pot face cursuri la distanta sau sunt obligatorii cursurile de zi.
  În speranta ca voi primi un raspuns de la d-voastra cat mai repede,va multumesc anticipat pentru bunavointa.
  Cu respect,
  Mihaela

  1. Buna ziua. Pentru informatii referitoare la Scoala Postliceala FEG Brasov, va rugam sa va adresati secretariatului scolii la telefon: 0268.333.828 sau la sediul din str. Traian nr. 58.(Functioneaza in incinta Scolii Generale Nr.2 Bd. Stefan cel Mare si Sfant Nr.15.
   Echipa FEG

 3. Bună seara!

  Când încep înscrierile pentru 2017-2018 în Constanța?

  Dacă am absolvit și o facultate și un master mai dau admitere pentru a ocupa un loc? Dacă da, în ce constă admiterea pentru AMG?

  Vă mulțumesc!

  1. Buna ziua. Inscrierile au inceput in luna mai. Pentru informatii suplimentare referitoare la filiala din Constanta, va rugam, contactati secretariatul Scolii Postliceale FEG la adresa: Constanţa, Bld. I. C. Brateanu, nr. 172 – 174/Telefon: 0341 170 005 / 0760 663 938.
   Echipa FEG!

 4. Bună ziua,
  Mă interesează termenele de plata a celor trei rate anuale pentru anul școlar 2015-2016 la FEG RÂMNICU VÂLCEA cât și cuantum/procente penalizare pentru întârziere peste termenul de plată a fiecărei rate anuale la specialzarea Asistent Generalist.
  Vă mulțumesc anticipat.

  1. Buna ziua,

   La Scoala POstliceala FEG Constanta, specializarile la care se fac inscrieri sunt :
   Asistent medical generalist
   Asistent medical de farmacie
   Asistent medical de balneofiziokinetoterapie
   Asistent medical de radiologie
   Asistent medical de laborator
   3 ani

   Asistent medical de igiena
   Asistent medical de nutriţie şi dietetică
   Asistent pentru ocrotirea persoanelor vârstnice
   Ergoterapeut
   Pedagog de recuperare

   Echipa FEG

 5. Buna ziua ! Am si eu cateva nelamuriri ! Sunt anul 2 si as la Feg Targoviste si as vrea sa stiu daca ma pot transfera in anul 3 la Feg Bucuresti sau alta posticeala . si o alta intrebare pe diploma de absolvire apare orasul in care am promovat ultimul an sau cei orasul in care am facut primii 2 ani?? As vrea sa ma ajutati . va multumesc

  1. Buna ziua,

   Va recomandam sa luati legatura cu scoala la care doriti sa va transferati pentru obtinerea acordului si a scolii la care sunteti inmatriculata pentru a afla conditiile de transfer.

   Echipa FEG

 6. Buna ziua, sunt în clasa a 12 a si as vrea sa dau la o şcoala postliceala din Suceava în domeniul sanitar. V-as ruga sa-mi spuneti daca pentru acest profil am nevoie de chimie? Este singura materie de care ma tem.

  1. Buna ziua,

   Pentru informatii referitoare la examenul de admitere la Scoala Postliceala FEG Suceava, va rugam sa va adresati secretariatului scolii: Str. Tudor Vladimirescu nr.1, Jud. Suceava
   Telefon: 0230-551 522

   Echipa FEG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.